LRF Malzemeleri nasıl kullanılır

Wiki Article

Sevgili hobidaşlar, Türkiye’nin en büyük LRF balık avı marketi olan Olta Mühendisi LRF makineleri, LRF kamışları, LRF misinaları, LRF sahteleri ve LRF ekipmanlarını bulabileceğiniz bir web sitesidir. Hanfish başta olmak üzere; Pandora, Usami, BlueBlue, Lucky John gibi bir çok markanın bayiliğini yapmaktadır.
Site sahibi Faik Emre YILMAZ tarafından sitede bulunan ürünlerle ülkemiz genelinde yapılan LRF avlarının videoları YouTube sayfasında paylaşılmaktadır.
LRF kamışı denildiğine ilk akla gelen marka olan Favorite markasının White Bird serisine Olta Mühendisi internet sitesinden ulaşabilirisiniz.
Aynı zamanda LRF maket balıkların en popülerlerinden olan Hanfish Zıpır ve Hanfish Lokman serilerinin de tüm renkleri de sitenin stoğunda bulunmaktadır.
LRF makineleri markalarının en popülerlerinden olan Shimano markasının bir çok modeline sitemizden ulaşabilirsiniz.
LRF silikon yemlerinin en çok aranan markalarından Isome ve Lucky John ürünlerinin tüm renk ve modellerine yine web sitemizde bulunan LRF Balık Avı silikon yemler bölümünden ulaşabilirsiniz.
Olta Mühendisi LRF malzemeleri marketi ülkemizin tüm bölgelerine özel LRF oltacısında bulunması gereken tüm ürünleri deposunda bulundurmaktadır ve aynı gün stoktan kargolama Siteye gitmek için hemen tiklayin imkânı sunmaktadır. Sizlerle LRF balık avı konusunda merak ettiklerinizi sitemizin müşteri destek hattından bizlere sorabilirsiniz.
LRF Malzemeleri Türkiye’nin en büyük LRF simdi bir göz at balık avı mağazası Olta Mühendisi.com %100 orijinal ürün garantisi sunmaktadır. Olta Mühendisi sürekli güncellenen YouTube kanalını ve Instagram hesabını da takip etmeyi unutmayın

Report this wiki page